Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

sâmbătă, 31 martie 2018

MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna APRILIE 2018

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”
ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
 Gregorian Bivolaru

Duminică, 1 aprilie – Începe SERIA CELOR 7 REGIMURI OHSAWA în vederea pregătirii pentru realizarea cu succes a TEHNICII SPECIALE YOGA PENTRU REVELAREA VIEŢILOR ANTERIOARE. Tehnica propriu-zisă se va realiza duminică, 1 iulie, între orele 05:00-24:00, la unison, şi va fi susţinută spiritual printr-un câmp telepatic colectiv de către Grieg.
Duminică, 1 aprilie, între orele 17:00-20:20 – PROCEDEUL DE INVOCARE A TĂRÂMULUI CELUI TAINIC AL SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, realizată la unison în ţară și străinătate; în Bucureşti, se va realiza la sala Pipera 2.
Duminică, 1 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A FLORIILOR. Între orele 19:00-19:45: meditaţie de comuniune cu MOMENTUL INTRĂRII ÎN IERUSALIM A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Luni, 2 aprilie, între orele 18:30-19:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte:Dinamizează starea de fermitate, continuitatea şi perseverenţa în acţiune, trezeşte punctualitatea, responsabilitatea şi răbdarea. Trezeşte aspiraţia spirituală, amplificând tăria de caracter şi disciplina interioară. Este o perioadă net favorabilă pentru asumarea conştientă a practicilor spirituale.
Vineri, 6 aprilie – Începe VACANȚA CU OCAZIA SĂRBĂTORII CREȘTINE A PAȘTELUI, care va fi în perioada 6 aprilie - 9 aprilie (inclusiv). Cursurile de yoga se vor relua de marți, 10 aprilie 2018.
Sâmbătă, 7 aprilie, între orele 16:20-17:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte:Favorizează exprimarea spontană, liberă, a trăirilor şi emoţiilor benefice, trezeşte şi amplifică continuitatea în exprimarea sentimentelor binefăcătoare. Facilitează atingerea unei stări de profunzime şi a respectului în relaţiile interumane. Face posibilă o mai bună colaborare şi înţelegere între oameni, atât în sfera socială cât şi în cea spirituală. Trezeşte şi amplifică în fiinţă discernământul, cumpătarea, responsabilitatea în relaţii, totodată trezeşte şi amplifică tactul şi diplomaţia.
Sâmbătă, 7 aprilie/Duminică, 8 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A PAŞTELUI. Între orele 23:00-01:00: meditaţie de comuniune spirituală profundă prin intermediul EVOCĂRII ÎN AKASHA A MOMENTULUI ÎNVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.
Duminică, 8 aprilie, între orele 13:00-13:45 – Meditaţie de comuniune cu STAREA DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.
Miercuri, 11 aprilie, între orele 08:45-09:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Trezeşte şi dinamizează tandreţea, rafinamentul erotic şi artistic, face să crească interesul pentru plăcerile elevate, trezeşte şi dinamizează imaginaţia creatoare.
Miercuri, 11 aprilie, între orele 11:00-15:00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, la sala Pipera 1. În aceeași zi vor mai avea loc ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA (la sala Pipera 2, între 07:30-10:00) și ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM (la sala Pipera 1, în vestiarul din dreapta, între 10:00-11:00). CURSUL DE PREGĂTIRE PENTRU INSTRUCTORII DE YOGA se va desfăşura între orele 15:30-17:30, la sala Pipera 1.
Joi, 12 aprilie, între orele 19:10-19:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă, prin empatie, a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Trezeşte şi amplifică totodată starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.
Sâmbătă, 14 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL REGENERĂRII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.
Sâmbătă, 14 aprilie, între orele 20:15-21:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Acest aspect conferă trezirea şi amplificarea stării de entuziasm, de curaj, trezeşte şi amplifică interesul pentru tot ceea ce este nou şi binefăcător, dinamizează ingeniozitatea şi inspiraţia creatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de dedublare în lumile subtile astrale superioare, ce poate fi realizată după aceea la voinţă; face de asemenea să apară pasionalitatea elevată şi senzualitatea rafinată în jocurile amoroase, este pregnant favorabilă pentru apariţia şi manifestarea unor noi direcţii sau orientări estetice în artă. Acest moment poate fi totodată fructificat aşa cum se cuvine printr-o practică spirituală elevată, care urmăreşte să armonizeze foarte bine sfera mentală cu cea afectivă.
Sâmbătă, 14 aprilie/Duminică, 15 aprilie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: meditaţie specială de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului sacru de SHIVARATRI.
Duminică, 15 aprilie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.
Luni, 16 aprilie, între orele 18:00-18:45 – Meditaţie de comuniune cu PAȘTELE BLAJINILOR.
Marți, 17 aprilie, între orele 15:45-16:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte şi amplifică trăirile pasionale şi emoţionale, facilitează transmutarea potenţialului creator şi sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voinţa Divină prin intermediul stării de abandon şi dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităţilor artistice şi permite apariţia stărilor spontane de transă benefică.
Miercuri, 18 aprilie, între orele 17:45-18:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte:Momentul este net favorabil pentru trezirea şi dinamizarea în fiinţă a stării de Conştiinţă Christică. Acesta facilitează totodată înţelegerea aspectelor misterioase ale vieţii, face posibilă depăşirea condiţionărilor şi a prejudecăţilor de tot felul. Acest aspect trezeşte şi amplifică inteligenţa creatoare, dinamizează puterea de înţelegere a marilor adevăruri divine, facilitează comunicarea telepatică, face să apară inspiraţia artistică, dinamizează creativitatea, entuziasmul şi dinamismul benefic. Facilitează integrarea armonioasă în grupurile spirituale şi face să apară starea de comuniune fraternă şi elevată. Ajută la fructificarea inspiraţiilor divine şi face posibilă orientarea fermă a voinţei către trăirea stării tainice, inefabile, de releu divin.
Sâmbătă, 21 aprilie, între orele 14:57-15:58 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).
Sâmbătă, 21 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL LEGĂMÂNTULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.
Duminică, 22 aprilie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.
Luni, 23 aprilie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL GHEORGHE, MANIFESTATORUL PUTERII DE BIRUINŢĂ ASUPRA RĂULUI.
Marți, 24 aprilie, între orele 08:00-08:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte tenacitatea şi încrederea în forţele benefice proprii, amplifică spiritul întreprinzător şi eficienţa în acţiune. Este un moment excepţional pentru dezvoltarea capacităţilor vindecătoare latente, trezeşte forţa de angrenare în acţiuni terapeutice şi de purificare. Amplifică spiritul justiţiar. În cazul acestui aspect, este facilitată apariţia generozităţii, trezirea exprimării creatoare, apariţia încrederii în sine, face cu putinţă trezirea capacităţii de exprimare a idealurilor spirituale.
Miercuri, 25 aprilie – Începe TABĂRA SPIRITUALĂ YOGHINĂ DE VACANȚĂ de la HERCULANE, care se va desfăşura în perioada 25 aprilie - 6 mai 2018.
Joi, 26 aprilie, între orele 13:45-14:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect îmbunătăţeşte puterea de transmutare a potenţialului creator în energie şi facilitează sublimarea armonioasă a energiilor subtile rezultante. Favorizează controlul energiilor lăuntrice în fiinţă şi facilitează reuşita acţiunilor ferme şi binefăcătoare. Trezeşte şi amplifică puterea de transfigurare, facilitează eliminarea fricilor de tot felul şi a prejudecăţilor. Conferă o mai mare putere de stăpânire asupra tendinţelor inferioare. Orientează fiinţa într-un mod spontan şi firesc către acţiuni benefice şi divin inspirate. Deschide universul lăuntric către o stare de comuniune cu Voinţa Divină.
Joi, 26 aprilie, între orele 19:00-19:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE SPIRITUALĂ PROFUNDĂ CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată în cadrul Taberei Spirituale Yoghine de Vacanță de la Herculane.
Sâmbătă, 28 aprilie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influență benefică: ora 01:23. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: vineri, 27 aprilie, ora 16:30 - sâmbătă, 28 aprilie, ora 10:30. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: sâmbătă, 28 aprilie, între orele 00:50-01:50.
Duminică, 29 aprilie, între orele 12:50-13:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică în universul nostru lăuntric responsabilitatea, răbdarea, încrederea în sine, dinamizează simţul practic, face să apară o atitudine pregnant obiectivă care favorizează profunzimea. Facilitează depăşirea spontană a mândriei, trezeşte respectul de sine, dinamizează puterea de a lupta cu forţe sporite împotriva răului şi de a duce la bun sfârşit aspiraţiile noastre. Este un moment favorabil pentru asumarea cu succes a unor responsabilităţi cu totul deosebite în sfera spirituală, care, printre altele, favorizează materializarea şi împlinirea idealurilor noastre sublime. Totodată, acest aspect trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să apară starea de înţelepciune practică; de asemenea, trezeşte şi dinamizează capacităţile organizatorice.
Luni, 30 aprilie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe duminică, 29 aprilie, la ora 09:58 şi se încheie luni, 30 aprilie, la ora 21:58. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: luni, 30 aprilie, ora 03:58.
yogaesoteric
30 martie 2018 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu