Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

miercuri, 28 martie 2018

Lumina,vibratie,energie.....


Polydor Duta 
1 . Dacă  aveţi gânduri negative despre o persoană, să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei..
Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim.
De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm şi ne omorâm în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru. Ajungem sub nivelul energetic cu acel om rau.
Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers.
Gândul este cel care aduce pacea şi liniştea în sufletul nostru.
Gândul este cel care atrage binele sau răul în existenţa noastră.
Toate gândurile rele emise plutesc în aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.

2.De multe ori m-am intrebat de ce alegem sa venim aici? de ce este atata suferinta pe Pamant? Ce se intampla cu umanitate si incontro ne indreptam? Cine ne ajuta? Unde ne aflam defapt cu adevarat?
Sunt doar cateva intrebari pe care le tot pun si raspunsurile nu ezita sa apara.Pentru mine una dintre bucuriile supreme este sa ajut cat mai multe suflete sa isi aminteasca cine si ce sunt, cat de marete sunt si deasemenea sa realizeze ca Pamantul este o planeta din multitudinea de alte planete sau dimensiuni unde existam, ca sufletul are bogatia lui care se construieste prin sentimente si trairi, ganduri si actiuni.
Daca am reusit sa ajut un singur om, sunt fericit, daca am reusit sa ajut mai multi inseamna ca mi-am atins scopul. Dar nu ma opresc aici, atat timp cat voi fi aici ajut si deschid noi porti spre eternitate, spre Acasa, devenind un pod de legatura.
Omul nu este atat de mic pe cat se spune stiintific, el este o parte fizica a Marii Fiinte a Spiritului ce a coborat din Lumea lui aici in planul Fizic.Este momentul sa realizam ca fiecare SUFLET ARE PUTEREA sa aleaga pentru el, sa nu ne lasam manipulati de nimeni si nimic, sa mergem in directia in care simtim IUBIRE si BUCURIE PURA.

https://www.facebook.com/


https://www.facebook.com/ mai multe reacţii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu