Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

marți, 30 ianuarie 2018

Numarul locuintei este o entitate vie: cum rezonam cu el?

Locuinta noastra are un numar care reprezinta de fapt o entitate informational-energetica. In functie de vibratia acestui numar, entitatea primeste sau respinge pe toti cei care patrund in spatiul sau. Dive
rsi numerologi au reusit sa gaseasca predispozitiile si rezonantele vibratiilor numerelor de la 1-9, caci prin 10 ne reintoarcem la 1 ( 1+0=1)
  1. Locatar cu idei avansate, lider, conducator. Cadre militare, politisti, chirurgi, judecatori, patroni,cercetatori. Relaxare fizica, dar neliniste mentala, intelectuala. Spatiu destinat unui individ activ.Nepropice lenesilor, comozilor, diplomatilor.-Stihia dominanta este focul, deci riscuri de incendii. Apartamentul care poarta amprenta lui 1 nu ingaduie pompieri, sau alte meserii in legatura cu focul. Nu e bine sa existe arme de foc sau arme care se aseamana cu cifra 1 (cutit, bata, surubelnita). Este indicat ca la plecare sa fie deconectate aparatele electrice. Este benefica existenta unui simbol al soarelui sau al leului. Ziua favorabila musafirilor este duminica.Benefice culorile aurii, galben, portocaliu. Numarul invitatilor sa dea un numar impar. Sa existe intr-un colt un rubin sau diamante, aur.
  2. Amprenta calda. Atmosfera plina de bucurie, viata, iubire, spiritualitate. Foarte bun pentru tinerii casatoriti. Vibratia lui 2 armonizeaza relatiile. Aceasta amprenta impune locatarului sa nu se lase prada complexelor si stereotipiilor. In cazul in care locatarul isi complica viata, va intra in opozitie cu entitatea locuintei si va simti nevoia sa plece cat mai mai des din casa sau sa revina cat mai tarziu. Ca energie negativa s-a constatat ca in astfel de locuinte se intampla destul de des sinucideri prin spanzurare sau abuz de medicamente toxice. La plecare trebuie verificate robinetele, caci aceasta vibratie predispune catre inundatii. Se simt bine aici toti cei cu aspiratii artistice, creatorii de moda, arhitectii, diplomatii, politicienii, medicii, ocultistii. Este benefica existenta unui simbol al lunii, o balanta. Sa existe intr-un colt, un opal, safir, argint. Numarul de invitati sa fie multiplu de 2 sau 7
  3. Aici poate trai fericita doar o familie in care membrii se iubesc cu adevarat.- Amprenta lui 3 obliga locatarii sa gandeasca pozitiv. Spiritul casei este destul de gelos. Daca se va comite un adulter in acest tip de locuinta, partenerul va afla negresit. Atrage foarte multi vizitatori Fiecare musafir poate amprenta locuinta.Marile certuri vin de regula de la cineva din afara casei. Stihia dominanta este aerul. Sa predomine generozitatea si sociabilitatea. Culori favorabile: albastru, purpuriu si violet. Benefic un acvariu cu pesti, smarald, granat, ametist, o bucata de zinc-simbolul sagetatorului. Numarul ideal de musafiri 1, 3, 5 sau multiplii.
  4. Locuinta destinata familistilor si acelora care iau totul foarte in serios. Spiritul casei se armonizeaza cu cei muncitori, gospodari si stabili. Locuinta destinata oamenilor cinstiti. Un escroc poate ajunge direct la puscarie, intr-o celula purtand aceeasi vibratie. Sunt benefice ghivecele cu plante,o bucata de plumb intr-unul dintre colturile casei. Culorile favorabile sunt maroul si verdele. Foarte bine face o statueta cu Fecioara Maria, sau un tablou /fotografie a sotiei. Numarul de invitati sa fie 4, 6, 8 sau multiplii.
  5. Destinat oamenilor aventurosi, schimbatori, nestatornici sentimental. Confera energie sexuala, dar si consuma mult din rezervoarele energetice ale proprietarului/chiriasului. Aici nu poate trai bine un om monoton. Numar destinat cu precadere pilotilor, marinarilor, exploratorilor, geologilor, jurnalistilor…Cuvantul cheie:mobilitate si spirit de aventura. Atentie al incendii si mai ales la tigarile uitate aprinse. Benefice: acvamarinul, matostatul, jaspul, smaraldul,simbolul berbecului. Numarul ideal de invitati: 5, 7, 2 sau multiplii lor.
  6. Ideal pentru cei care iubesc familia, copiii si animalele. Locuinta celor care sar in ajutor, a subalternilor, a celor care se exprima cel mai bine in colectiv. Spiritul casei are nevoie de armonie.Este dominat de stihia apei. Tulburarea linistii si armoniei casei atrage dupa sine stricarea tevilor, spargerea paharelor si instaurarea igrasiei si umezelii. Se simt bine aici toti cei legati de estetic, frumos si opere de binefacere. Nesara, intr-un colt al casei, o bucata de cupru. Pietrele benefice: smarald, opal, onix. Un simbol al taurului. Este foarte benefica prezenta unui animal de companie.
  7. Este vibratia care permite o dubla functie. Aici se vor regasi atat cei care cauta iesirea din duhul lumii, spiritualizarea si inspiratia divina, dar care sunt total detasati de aspectul material al vietii. Dar si cei care se concentraza asupra carierei si succesului material in detrimental celui spiritual. Spiritul casei este insotit de doua stihii: aer si apa. Locuinta necesita aerisiri cat mai dese. Sunt benefice acvariile cu pesti exotici si pasarelele. Zincul si ametistul trebuie sa se regaseasca intr-un colt. Benefic simbolul zodiacal al Fecioarei. Culori: albastru, gri, argintiu. Zile favorabile: duminca si luni. Numarul invitatilor: 1, 5, 7 sau multiplii lor.
  8. Ce mai puternica vibratie de locuinta. Traiesc bine aici doar cei increzatori in fortele proprii, indrazneti, luptatori. in locuinte purtand acest numar se petrec uneori crime bestiale si greu de explicat. Entitatea casei va respecta doar oamenii cinstiti. Daca totusi aici se muta sau locuieste cineva certat cu legea, va intra intr-o rezonanta negativa din care va iesi foarte greu. Stihia dominanta:pamant. Planetele care guverneaza: Marte si Saturn. Benefice: topaz, rubin, safir,o bucata de plumb si fier,multe flori,simbolul scorpionului. Culori benefice: rosu si negru. Numarul de invitati: 4, 6, 8 sau multiplii lor.
  9. Caracter dual al vibratiei. Benefic pentru cei optimisti si energici, dar deloc convenabil pentru pesimisti si melancolici. Stihia foc le va cere locatarilor altruism si generozitate. Atentie deosebita la aparatele electrice, electronice si mai ales la tot ceea ce tine de foc. Pietre favorabile: diamantul si topazul.O bucata de fier.Simbolul unui atlet. Numarul de invitati: 4, 7, 9 sau multiplii lui.

http://codulluioreste.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu