Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

vineri, 11 august 2017

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

prin LESLIE-ANNE MENZIES, 31 iul.2017.
Traducerea Const. Mihăilescu.

Dragilor,
observați cum sunteți "poziționați"  în prezent pe această frumoasă roată albastru / verde orb a evoluției ?
V-ați făcut timp să vă gândiți unde vă aflați acum din punct de vedere geografic și spiritual? Unde erați la început în această viață și unde vă găsiți în prezent, atât ca locație cât și ca nivel de evoluție ?
Din punctul nostru de observare, putem vedea modelele geometrice sacre formate de LUMINA pe care o radiați precum și unde vă aflați când radiați.
Asemenea geometrii incredibile sunt iluminate de voi, dragi inimi. 

Fiecare dintre voi este poziționat în locația perfectă. Unii manifestă stabilitate și fermitate în a-și menține punctul lor de vedere, în timp ce alții sunt mai fluizi, necesitând adăugarea anumitor puncte de pe Glob la anumite momente în timp. Toate în perfectă aliniere, desigur.
Dragilor, v-ați întrebat vreodată de ce ați "ales" o anumită țară, oraș sau comună, când ați venit pe Pământ, dar și în timpul vieții? 

Motivația pentru care ați fost de acord să vă încarnați în această viață se găsește în hotărârea de a vă servi cel mai bine Planeta. Din același motiv v-ați ales părinții, locul de naștre și momentul. La aceasta se mai adaugă și datoriile karmice, pe care ați venit să le lichidați. Chiar înainte de a vă naște în această viață, ați sțiut că veți trece prin momentul trezirii, care vă va facilita evoluția și ascensiunea.
Ați primit un cod de identificare pe Lista Ființelor care se trezesc, 11:11? Da, ați „știut” cu mulți ani în urmă (timpul vostru) de această luare în evidență, chiar dacă puțini vă mai amintiți de aceasta.

Derularea vieților și conținutul (programul) lor reprezintă o adevărată capodoperă a Marelui Proces. Și, țineți cont că totul se face doar prin acceptare liber consimțită a sufletelor. Realizați cât de laborios este acest proces, ce enorm volum de contacte trebuie să fie înfăptuit pentru ca totul să decurgă fără sincope? Și totuși, acest inimaginabil mecanism al procesului nu se „gripează” niciodată.
„În spatele cortinei” munca de corelare, de sincronzare nu se oprește noiciodată. 

De strictă actualitate sunt schimbările care se desfășoară pe Noul Pământ, multe dintre ele necesitând reactualizări, determinate nu de inexactități în programări ci de multele schimbări pe care voi le operați în alegerile voastre. Aceste noi și noi alegeri, pe care fiecare dintre voi le face, modifică locațiile, natura acțiunilor, nivelul lor vibratoriu precum și momentul când voi stabiliți ca ele să se producă.
Pentru îndeplinirea programelor pe care singuri vi le-ați făcut la nivel de suflet, s-ar putea să fiți "chemați" în anumite locuri, cu precădere în această perioadă, ceea ce pentru unii,  poate părea surprinzător (la nivel conștient). Urmați-vă imboldul, răspundeți pozitiv și cu bucurie „chemării”, chiar dacă raționamentele vă spun altceva.

Pe măsură ce vă mutați în etapa următoare a derulării procesului, veți fi susținuți încă și mai puternic și veți înțelege mai bine care sunt raționamentele, justificările. Neînțelegerile care pot apărea se datorează faptului că ființa voastră își schimbă comandamentele, recunoscând și validând tot mai mult rolul conducător al inimii, sufletului
/spiritului și trecând în planul doi îndemnurile și preferințele minții.
Dragilor, este vremea când mereu veți fi în locul potrivit, la momentul potrivit.
INCREDEREA în înțelepciunea voastră interioară va fi elementul principal al desfășurării vieții voastre în viitor. 
Durele energii ale lunii iulie s-au atenuat pentru moment însă, după o scurtă acalmie, 
pe măsură ce vă mutați în noile începuturi pe care le aduce sezonul eclipselor din august, aspectul DRAMATIC al energiilor va fi încă și mai uimitor, mai incredibil (corelați și interpretați manifestările în plan fizic ca efecte ale acestui proces în drulare)
Unii dintre voi, s-ar putea să vă regăsiți încă o dată în locații geografice speciale pentru a efectua lucrări la rețelele energetice și la deschideri de porți, pentru ca aceste energii să fie ancorate în noua structură a Pământului cristalin.
Respectați și conformați-vă imboldului de a fi, în această perioadă, acolo unde sunteți atrași, căci, prin chemare interioară, vi se va indica locația în care ați fost programați să desfășurați o anumită activitate în folosul omenirii. Perioada imediat următoare va fi extrem de interesantă iar noi vom fi mereu alături de voi.
Nu trebuie să vă așteptați ca toate manifestări să fie percepute de voi și la nivelul conștientului uman.

Dragilor, sunteți recunoscuți și ajutați mai ușor și simțiți legătura mai puternică decât oricând, deoarece vălul continuă să se destrame.
Timpuri ca acestea nu ați mai experimentat până acum, când vechiul din jurul vostru se descompune și se prăbușește masiv iar noul se edifică și se instalează. 

De multe ori situațiile par bulversante, ilogice deși ele au loc exact așa cum este nevoie pentru ca structurile cristaline să dea formă și consistență Noului Pământ. 
Prin tot ceea ce faceți, mulți dintre voi ancorați Lumina, acolo unde vă aflați și contribuiți la edificarea noii societăți umane, în care iubirea este forța motrice a progresului și evoluției. Din ce în ce mai mulți faceți ca pacea, prosperitatea, bunătatea și iubirea să devină platforma de pe care fiecare inimă lucrează.  
Deschideți-vă încă și mai mult inimile, dragilor, invitați Lumina creației să curgă prin voi ca un șuvoi neîntrerupt, pentru ca visul vostru din totdeauna să devină realitatea voastră cotidiană. 
Dragilor, acolo unde vă aflați, faceți în continuare ceea ce vă cere inima și sufletul căci călătoria voastră, pentru această etapă, se apropie de sfârșit.
Nu uitați că magicul și miracolele sunt create de voi.
Și așa este.
Eu sunt ARCHANGEL MICHAEL

http://leslieannemenzies.blogspot.ro/2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu