Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

marți, 8 august 2017

Mesaj de la Arhanghelul Mihail


(17 iulie 2017; channeler Leslie Ann Menzeis)
Traducerea Const. Mihăilescu. 

Dragilor,
Într-adevăr este un timp al bucuriei  pe acest Pământ! Vă aflați în fluxul care curge și transformă totul pe planeta voastră. Voi călătoriți pe creasta valurilor învolburate, fără teama de a vă îneca. Aceasta pentru că voi sunteți Maeștrii.
Mulți încă mai sunt nesiguri și temători în legătură cu ceea ce îi așteaptă în această teribilă învolburare. Pe de altă parte, fiecare dintre voi știe în adâncul ființei sale că totul se va încheia cu bine. Credința (încrederea) crește cu fiecare zi catre trece, chiar dacă mai apar uneori sincope și trecătoare descurajări. Sufletul și Sinele vostru vă spun că alegerile pe care le faceți sunt de bun augur, sigurându-vă perenitatea pe Planeta Pământ.

Haosul poate domni de jur împrejur, dar voi trebuie să vă simțiți echilibrați în toate, să fiți "centrați" perfect chiar dacă suteți înconjurați de furtună.Vânturile schimbării vor mai sufla, desigur, din când în când, dar voi întotdeauna reveniți pe teren tare și de fiecare dată când o faceți, vă înrădăcinați încă și mai ferm în eternitatea și cunoașterea voastră.
Uneori, aceste Vânturi ale Schimbării vor părea adevărate uragane, dar voi deja ați căpătat experiență căci ați răsturnat și trecut peste multe edificii ale trecutului, care păreau inexpugnabile, continuând să rămâneți puternic împlantați, lucrând împreună cu Mama Gaia, la edificarea Noului Pământ.
Observați cât de mult v-ați schimbat fiecare dintre voi și cât de mult teren a cedat lumea veche, ce schimbări importante s-au produs în sistemele monetare, în structura guvernelor, cât de obligate sunt aceste guverne să țină cont tot mai mult de voința populară. Sigur, lupta nu s-a terminat, dar guvernanții corupți simt că le fuge pământul de sub picioare, și că nu mai pot ține sub control procesul de trezire a maselor la realitate.  
Această instabilitate monetară arată că vechiul edificiu se clatină și cedează sub propria-i greutate. Schimbările se produc în ritm din ce în ce mai accelerat, trecând peste cramponarea vechilor structuri. 
De aici și îndemnul nostru de a nu intra în panică, în descurajare. Aveți motive să vă relaxați și să priviți cu încredere viitorul.
Viitoarea realitate de pe Pământ nu va permite nimic care să nu vibreaze pe noile frecvențe.
Voi sunteți iubire, voi sinteți pacea, voi sunteți abundența. Tot ceea ce nu se potrivește cu acea vibrație va cădea și nu va supraviețui în realitatea viitoare.

Timpul lucrează în favoarea celor care au mizat pe IUBIRE și au refuzat domnia fricii. Câștigători vor fi doritorii de PACE, nu de Război. ABUNDENȚA tuturor va fi instaurată, nu lipsa și limitatea. 
Noul Pământ așteaptă alegerile și îmbrățișarea voastră iubitoare.
Lasați în urmă tot ceea ce nu vă mai servește! Începeți chiar astăzi să vă imaginați acest Pământ Nou, abundent în toate privințele, viu, iubitor de energie care curge, stare asigurată de toate ființele care trăiesc în pace, armonie și iubire.
Edificarea Noului Pãmânt este adevăratul motiv pentru care ați venit pe planetă în aceastã viațã. Ați știut asta înainte de a face alegerea; ați știut ce se va întâmpla și de ce veniți pe Pământ să vă încarnați. V-ați asumat sarcina de arhitecți și constructori ai noilor structuri create cu noile energii. Ați adus cu voi tot ceea ce aveți nevoie. Unele le primiți pe parcurs, dar niciodată nu veți fi nevoiți să vă opriți din cauza penuriei de „materiale” ori de „utilaje”. Voi sunteți co-creatori în marea operă a Creației. Ați ajuns la momentul în care trebuie să vă recunoașteți și să vă manifestați măestria.
Acum, schimbarea va fi orchestrată de cei tineri, sprijiniți în totalitate de cei care au venit înaintea lor. Sămânța IUBIRII, BUCURIEI și ABUNDENȚEI  a fost semănată pe Noul Pământ; mergeți acolo să aveți grijă de ea să crească frumos.
Pe Noul Pământ nu va fi nimic aproximativ: oarecum iubit, oarecum bucuros, oarecum bogat. Totul trebiue să se producă și să se manifeste la superlativ.

Ce timp incredibil de a experimenta și cât de repede veți putea avea dovada reușitei!
Ochii voștri se vor umple cu lacrimi, de absolută bucurie.
Inimile voastre vor bate în ritmul IUBIRII DIVINE.
Mâinile voastre vor fi întinse una către celălaltă, pentru ca astfel prinși într-o imensă horă, să ajungeți în mare viteză acolo unde v-ați dorit din totdeauna.
Pregătiți-vă! Începe Timpul de Aur!
Pentru că este așa, așa va fi!
Eu sunt Arhanghelul MIHAIL

http://leslieannemenzies.blogspot.ro/2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu