Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

luni, 3 iulie 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (5)


EXCEPȚIONAL !

(Aryana Havah - Bucuresti: Orfeu 2000, 2008
ISBN 978-973-1986-06-7
821.135.1-31)
(continuare)

A: Ce rol au aceste piramide?
D: Ele protejeaza tara de anumite atacuri energetice si transmit forme-gand-energie in
scop de protectie si evolutie spirituala. Intr-un fel, putem spune ca incearca sa ridice vibratia la nivelul intregii Romanii. Atat a locului cat si a oamenilor.
A: Sunt acesti centri asemanatori cu ai oamenilor?
D: Da, identici. Au aceleasi culori si roluri.
A: Dar care este scopul lor?
D: Ei regleaza, supravegheaza si optimizeaza functionarea planetei. La fel ca si chakrele fiintelor, care coordoneaza functionalitatea intregului sistem. Oameni au exact acelasi numar de centri, deoarece traiesc aici si trebuie sa corespunda vibrational cu planeta.
A: Dar chakrele Romaniei?
D: Acestea au inceput a fi activate abia in 1986. Maximul optim se va atinge in 2011.
A: Dar care este scopul lor?
D: Nu iti pot spune decat ca pamantul acestei tari exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. Tara aceasta va avea un rol important in anii ce vor urma. Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca.
A: Sa supravietuiasca?
D: Da, caci noi nu vom fi feriti. De altfel este foarte bine asa. Nu toata lumea este
pregatita sa acceada catre un alt plan. Dar nu pot discuta despre asta.
A: Imi poti spune daca se va intampla ceva rau la nivel global in anul care va urma?
D: Da. vor fi probleme.
A: Ce fel de probleme?
D: Va fi ceva legat de apa, dar mai mult nu am voie sa stiu.
A: Romania va fi afectata de aceasta apa?
D: Nu. Aici vor fi probleme mai mult de ordin economic. De fapt fie vor fi probleme
grave, de ordin economic, fie va fi un mare cutremur.
A: Mai imi poti da lamuriri?
D: Nu. As dori sa ne oprim.
II rog pe David ca inainte de a pleca sa ma lase sa discut cu mama lui. Aflu de la
aceasta ca intradevar copilul ei s-a nascut cu o sensibilitate aparte si ca primele 6 luni de viata a fost tot timpul racit, ba chiar ca in jurul acestei varste a fost la un pas de moarte in urma unei pneumonii grave, combinata cu o intolerant la antibiotic, imi spune ca medicii au incercat cam doua minute sa il resusciteze. Mai aflu ca totul a fost de fapt o minune, caci dupa acest episod David s-a insanatosit brusc, nemaiavand niciodata nici un fel de probleme.
Imi iau ramas bun de la ea, conducand-o spre usa. Inainte de a iesi se intoarce catre
mine, sovaind:
- Stiti, este un sentiment ciudat, nu vreau sa ma credeti nebuna, dar atunci, cand a
deschis ochii, dupa ce a revenit la viata am avut impresia ca nu mai este el! Am vorbit si cu preotul despre acest lucru si i-am facut slujbe de exorcizare, dar... Credeti ca este posibil sa fie posedat?
Dau sa deschid gura pentru a-i raspunde, dar mi-o ia inainte spunandu-mi repezit:
- Va rog sa nu imi raspundeti. Nu sunt pregatita sa stiu. Eu nu vreau sa am un monstru la usa!
Mult timp dupa plecarea lor raman ingandurata. Ma gandesc daca ar fi bine si o las pe mama sa asculte inregistrarile sedintelor. Ma hotarasc totusi sa nu o fac, fara o consiliere prealabila.

(Ședința următoare)

A: Ai dori sa imi spui ceva in mod special?
D: Nu, ma poti intreba tu. Doar Aghton mi-a spus sa iti spun ca mi-au fost facute cam sase slujbe de exorcizare, in diverse locuri. Se gandea chiar sa ma puna sa spun anumite lucruri, mai ales ca unii dintre preoti nu erau chiar ceea ce vroiau sa para, insa s-a abtinut, deoarece ar fi dus la o in rautatire a relatiilor dintre mine si familia mea.
A: Cum adica nu erau ceea ce voiau sa para? Nu erau preoti?
D: Ba da, dar nu isi respectau propriile convingeri.
A: Dar stii ce se spune, sa faci ce zice popa, nu ce face el.
D: Nu. Trebuie sa faci si sa spui ceea ce consideri tu ca este corect si bine. Sa dai exemplu prin propria ta vibratie si traire, viata ta de traitor al Terrei este marturia. De ce sa pui pe altii sa faca lucruri in care tu nu crezi?
A: Pentru ca exista o conduita, niste principii morale.
D: Corect, insa ele trebuie propovaduite de cei care le aplica, care cred in ele.
A: Bine, sa revenim la chakre. Vroiam sa te intreb daca inuaki au tot sapte ceakre.
D: Nu. Au zece. Au sapte ca ale pamantenilor, plus trei sub forma de discuri paralele, situate deasupra crestetului capului.
A: Sa inteleg ca in rest, la nivel energetic suntem asemanatori?
D: Nu. Deloc.
A: Dar ce diferente exista?
D: Noi aici, pe Pamant avem cele sapte ceakre, dar de jur imprejurul nostru se afla sapte campuri de energie, divers colorate. De fapt sunt colorate in culorile chakrelor. Arata ca un fel de baloane concentrice, bagate unul in celalalt.
A: Se numesc bio-campuri.
D: Bine, aceste bio-campuri, sunt specifice pamantenilor. Inuaki nu le mai au. Le-au avut de mult de tot, dat de cand planeta lor a facut saltul, ele s-au transformat intr-o sfera perfecta de energie. Aceasta are culoarea aurie.
A: Ce rol are aceasta sfera?
D: Ea ajuta la reglarea si mentinerea echilibrului in organism. Cu ajutorul ei se poate comunica, caci atunci cand vrei acest lucru, ea se mareste si ajunge pana la persoana pe care vrei sa o contactezi. Tot cu ajutorul ei se activeaza Merkaba. De fapt prin aceasta sfera se realizeaza totul.
A: Si asa o sa avem si noi dupa salt?
D: Da, insa acum, aici, are loc un experiment neobisnuit.
A: Adica?
D: Se incearca efectuarea saltului si pastrarea trupului actual.
A: Pai inuaki nu si-au pastrat trupul?
D: Doar forma. Trupul a devenit mai putin dens, mai energetic, de altfel intreaga planeta s-a schimbat atat ca structura cat si ca energie. Acum se incearca pastrarea structurii si schimbarea energiei. Oameni au sansa sa isi pastreze corpul asa cum este. Adica si isi pastreze structura moleculara. Doar ADN-ul va fi modificat. In prezent omul are doar un sfert din codurile ADN active. Restul sunt inactive.
A: Si ce inseamna aceasta activare a lor?
D: Prin activarea in totalitate a acestor coduri ADN, omul va reusi sa pastreze in trup lumina, vibratia, sunetul si informatia matriciala. Asta inseamna ca va fi in permanenta racordat la pulsul si respiratia intregului Univers.
Va functiona in armonie cu acesta. Trebuie sa vezi ADN-ul ca fiind un transmitator de lumina, sunet si vibratie.
A: Cum adica pulsul Universului?
D: Universul are un puls al lui, o anumita vibratie. Aceasta este transmisa galaxiei, apoi este preluata de pamant, de unde este receptionata de creier, care o transmite inimii si apoi aceasta o raspandeste in corp. Si in prezent se intampla acest lucru, insa datorita acestor coduri care sunt partial blocate, omul preia doar un sfert din cantitatea trimisa.
A: Tu ai tot un sfert din codurile ADN activate?
D: Nu, am aproape 70% active. De fapt nu sunt singurul. Sunt foarte multi.
A: Dar de ce nu se activeaza la toti ?
D: Pentru ca nu toti vor face saltul. Celor care nu vor merge cu noi mai depaite, nu are sens sa li se activeze. Plecarea lor in matrice cu aceste coduri active, ar aduce grave perturbari, atat segmentului matricial din care fac parte cat si lor ca entitate. Ei ar trebui sa ramana in Matrice pana cand pe o alta planeta va avea loc un eveniment corespondent, iar acest lucru ar fi in defavoarea lor, caci ar avea de rezolvat intr-o singura viata toate formele-gand-energie perturbatoare pe care le-au trimis in segmentul lor matricial.
A: Si pentru cei care raman, activarea codurilor cand se va face pe deplin?
D: Abia dupa ce va avea loc saltul. Ele incep sa se activeze, dar vor fi la maximum abia dupa aceea.
A: De ce?
D: Pentru ca si Pamantul abia dupa saltul vibrational va fi inregula. Momentan Pamantul sufera. Este plin de energii contradictorii.
A: Adica?
D: Tu stii ca singurele vibratii care conteaza sunt ura si iubirea? Toate celelalte sunt derivate din ele.
A: Dar omul trece in decursul unei vietii prin ambele aspecte.
D: Da, dar acum este cazul sa ne hotaram de ce parte vrem sa fim. Acum este momentul in care traim efectiv ceea ce emitem, deoarece Pamantul a ajuns la stadiul in care nu mai preia nimic de la noi, ba mai mult, ne da inapoi ceea ce am semanat de-a lungul vietilor noastre La fel se intampla si cu Matricea. Are loc un fel de curatare generala.
A: Poate ca asta este explicatia atator boli.
D: Da, si asta poate fi o explicatie.
A: Si cum sa scapi de emotii negative?
D: Pentru a scapa de emotiile negative trebuie sa inveti sa le supui, sa le infrunti si sa le convertesti in iubire.
A: Bine, dar daca iti este frica de caini. Nu ai ce sa faci.
D: Ba da. Sa ii iubesti. In fiecare seara sa vorbesti cu sfera lor coordonatoare si sa transmiti catre Matrice ganduri de iubire, de iertare, de ajutor, catre specia lor, La fel poti face cu toate fricile si urile tale. Totul trebuie cautat, adus la nivelul constiintei si apoi transformat in iubire si lumina. Trebuie facut acest lucru inainte ca noua energie sa poata fi inglobata.
A: Aceasta noua energie este una speciala?
D: Nu, este energia feminina.
A: Dar ea exista deja!
D: Da, dar nu a fost energia pregnanta. De o lunga perioada de timp, Pamantul este condus de energia masculina. Acum acest aspect este pe cale sa se schimbe. In noua vibrate, energia feminina va fi egala cu cea masculina.
A: Banuiesc ca este un lucru bun! Am vazut ce s-a intamplat cu energia masculina.
D: Cu siguranta este un lucru bun, caci ambele energii vor echilibra vibrational si energetic Pamantul. Va fi intr-un fel o egalitate de forte.
A: Se stie ca atunci cand forfele sunt egale, ele se anuleaza.
D: Ceea ce este bine, caci asta inseamna echilibru si perfectiune.
A: Dar si femeile au condus la un anumit moment.
D: Da, iar apoi au venit barbatii, apoi iar ferneile si din nou barbatii. Au fost patru asemenea cicluri, iar acum suntem pe cale sa intram in cel de-al cincilea. De fapt ele corespund anumitor elemente.
A: Care elemente?
D: A fost ciclul de foc, apoi de pamant, i-a urmat ciclul de aer si ciclul apei.
A: Si ce mai ramane?
D: Ramane ciclul eterului. Acum vom intra in el. Ma refer la eter ca fiind insa si starea Matricei si cum in Matrice totul este in perfect echilibru, si aici totul va trebui sa fie egal.

( va continua)

ww.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_INUAKI_Reptilianul_din_Mine.pdf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu