Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

luni, 6 martie 2017

INTERVIURI ACORDATE DE GREGORIAN BIVOLARU.

Gregorian Bivolaru a acordat astăzi, 3 martie 2017, câteva interviuri ziarelor Adevărul, Bistrițeanul și agenției de presă Mediafax.
Profesorul de yoga a prezentat motivul pentru care a părăsit România:
„Am ales să părăsesc într-un anume mod România, după ce m-am confruntat cu o serie de abuzuri şi ilegalităţi flagrante ce au fost dezlănţuite împotriva mea la comanda politică a fostului prim-ministru, Adrian Năstase, care a considerat că i-am sabotat campania prezidenţială din anul 2004 în urma unui interviu pe care l-am oferit unor jurnalişti la Paris. Am părăsit România fiind ascuns într-un tir de marfă, care avea ca destinaţie Suedia şi apoi am solicitat azil politic în Suedia. După ce autorităţile suedeze mi-au acceptat cererea de azil politic, m-au arestat la cererea expresă a autorităţilor din România şi m-au ţinut în închisoare pentru a-mi verifica motivele temeinice ce au stat la baza acestei cereri de azil politic pe care a formulat-o”, spune Gregorian Bivolaru.
Acesta a povestit cum a fost prins la Paris la un târg de carte la care mergea anual, dar şi cum au verificat autorităţile suedeze întreaga sa poveste atunci când a cerut azil politic.
„Autorităţile suedeze au chemat chiar martori din România pentru a verifica temeinicia dosarului ce a fost fabricat la comandă politică împotriva mea şi au audiat-o cu atenţie pe aşa-zisa victimă, domnişoara Mădălina Dumitru, şi în felul acesta s-au convins în final că eram victima unei înscenări de proporţii. În cele din urmă, prin analizarea situaţiei mele reale, trecând în revistă toate dovezile existente, autorităţile suedeze mi-au acordat în anul 2005, statutul de refugiat politic, statut pe care îl am chiar şi în prezent, deoarece acest statut nu mi-a fost niciodată revocat. Este de asemenea, semnificativ, că două instanţe din România, respectiv, instanţa de la Sibiu, dar şi instanţa superioară din oraşul Alba au costatat apoi că sunt nevinovat, dar în urma apelului făcut de procuratură, dosarul acestui caz a fost înapoiat în final la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar aici, aşa-zisul complet negru, prezidat de domnul judecător Ionuţ Matei, a ales să rejudece de la zero acest dosar şi a săvârşit unele abuzuri evidente, cum ar fi, spre exemplu, faptul că a afirmat că a primit o scrisoare de ameninţare din partea yoghinilor chiar în ziua în care urma să judece acest dosar, iar apoi, cu toate că era necesar şi firesc să se abţină să mai judece respectivul dosar, a intrat totuşi şi l-a judecat, iar apoi mi-a dat o pedeapsă imensă de şase ani de închisoare, chiar dacă era evident că sunt nevinovat”.
Mentorul MISA a vorbit despre ameninţările cu moartea pe care le-a primit după ce a făcut dezvăluiri incomode despre ordinul aşa-zişilor Illuminati şi despre noua ordine mondială:
MISA Senzațional prezintă în premieră câteva dintre scrisorile de amenințare primite de Gregorian Bivolaru la adresa de domiciliu din Suedia: Scrisoare amenințare 1Scrisoare amenințare 2Scrisoare amenințare 3Scrisoare amenințare 4Scrisoare amenințare 5Scrisoare ameințare 6Scrisoare amenințare 7Scrisoare amenințare 8,
unele dintre cele primite pe adresa din Copenhaga a Natha Yoga Center – Danemarca: scrisoare C1scrisoare C2scrisoare C3scrisoare C4,
De asemenea Gregorian Bivolaru a răspuns la întrebări referitoare la activitatea Școlii de yoga MISA:
Adevărul: Sunteţi mulţumit de felul în care decurg lucrurile în MISA, în România?
Gregorian Bivolaru: Da, sunt mulţumit de modul în care se desfăşoara activitatea în cadrul şcolii de yoga MISA. Această şcoală de yoga este cea mai mare din Europa şi se află în expansiune progresivă constantă.
Adevărul: Mai puteţi conta pe vechii prieteni şi colaboratori?
Gregorian Bivolaru: Atunci când mult bine faci aproape în permanenţă, mult bine găseşti. Atunci când iubeşti mult şi fără măsură pe cei care merită aceasta şi ei răspund în mod spontan cu multă iubire, toate acestea fac să pot conta pe foarte mulţi prieteni, atât vechi, cât şi noi, care abia aşteaptă să mă întâlnească sau să mă reîntâlnească, atunci când voi fi în afara acestui loc de detenţie.
Mentorul MISA a vorbit și despre viața în condiții de detenție și despre libertate:
Pentru detalii vă invităm să lecturați articolele:
http://misatv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu