Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

sâmbătă, 25 februarie 2017

Kazim Gurbuz are 95 de ani, practică yoga şi este vegetarian

Maestrul yoga Kazim Gurbuz în vârstă de 95 de ani pare mai aproape de 50 decât de 100. Gurbuz crede că toată lumea poate trăi 130 de ani.


95 de ani !!!!
Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Hurriyet, turcul Gurbuz spune că secretele aspectului său tineresc sunt păstrarea trupului său flexibil și consumul de superalimente ce includ măsline și miere de castan.
El recomandă, de asemenea, fasolea Pinto, ardeiul iute, sosul de ardei iute, maceratul de plante și supa. „Mai puțin benefică este carnea, ea provoacă cele mai mari pagube. Există proteine în toate alimentele, nu aveți nevoie neapărat să mănâncaţi carne”, spune Gurbuz.
La 41 de ani a suferit un accident, care l-a lăsat paralizat de la brâu în jos. Medicii au spus că nu va merge din nou. Dar Gurbuz a fost de altă parere. El şi-a convins prietenii să-i pună vertebrele la loc: „Am realizat 63 de experimente diferite pe mine... m-am născut din nou. La nouă luni [după experiment] am început să merg. Miracol!
Gurbuz crede că potențialul nostru mental este nelimitat. Yoghinul este capabil să realizeze „poziția nod” timp de 48 de ore, îşi poate ține respirația timp de 4-5 minute.
Eu sunt la fel ca atunci când aveam 25-30 de ani.”
Pentru Gurbuz, viața începe la 65 de ani.
Putem trăi până la 130 de ani. Intenţionez asta... Oricine poate.”

Citiți și:
yogaesoteric
9 februarie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu