Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

duminică, 7 iunie 2015

CONȘTIENTIZAREA CURGERII

Prelucrare a mesajului primit de la  Maestrul Ascensionat El Morya de channelerul Julie Miller, în 25 mai 2015.
Traducere și adaptare Const. Mihăilescu

Poate vă amintiți momente din viața voastră, când ați avut o sclipire de pură conștientizare, momente în care mintea vă era golită de gânduri, dar care v-au rămas întipărite în minte pentru totdeauna. Acele momente de adevărată înălțare v-au produs o stare de fericire pură. Conștientizare pură înseamnă deschidere pură.
Este timpul, dragilor, să retrăiți aceste stări sacre, pe care să le ridicați la un grad de maximă expansivitate. 
Poate erați așezat pe o bancă într-un parc și ascultați ciripitul păsărelelor care se înălțau spre cer iar o briză ușoară vă sufla în păr. Sau poate era un moment matinal, înainte ca soarele să-și trimită primele raze spre fereastra voastră. Ultimele manifestări ale vieții de noapte se stingeau încet în liniștea nopții care se retrăgea lăsând loc zilei care mija. Trăiați clipe de maximă conștientizare în care nicio negare, nicio contradicție nu și-ar fi găsit loc de exprimare.

În timpul acelor momente, indiferent de imaginile sau sunetele care însoțeau acea stare inefabilă, vă simțeați cu adevărat liberi și fericiți. V-ați fi dorit ca acele clipe să se prelungească, să rămână iar energia lor să curgă liber prin ființa voastră și în jurul vostru. Senzația era, probabil, de apartanență la întreg, de comuniune cu toate cele văzute și nevăzute. Atunci ați înțeles că voi nu experimentați ceva anume ci că voi înșivă sunteți chiar acea experiență. Ați simțit nu numai că prin voi curge un flux de energie revigoratoare ci că voi înșivă faceți parte din acea curgere. 
Asta v-a făcut repede să înțelegeți că între voi și tot ce vă înconjoară nu există nicio separare, nicio treaptă de urcat sau coborât. Ați simțit și înțeles că faceți parte intrinsecă din această grandioasă totalitate. Voi erați cerul și pământul, păsărelele și vântul, razele mângâietoare de soare, norul care s-a ivit pe cer, aerul care vă poartă și vă menține în viață. Ați înțeles că voi erați roua și răcoarea dimineții dar și căldura toridă de la prânz. O minunată totalitate, o deplină contopire!

Aproape orice ființă umană a avut în viață măcar o dată asemenea trăiri, asemenea clipe inefabile, indiferent în ce perioadă a vieții, dar cu deosebire în copilărie. În copilărie pentru că atunci ființa voastră nu apucase să se îmbibe cu „esențele” dualității, nu-i crescuse eul pământean atât de mult încât să preia controlul „volanului”.

A venit momentul când e nevoie să reintrați în acea stare de „infantilitate divină”, stare când erați mult mai curați și mai nedeformați de vremuri, de duhurile răului sau de societate. Atunci erați mai cinstiți, mai puri în gândire și în fapte, mai apropiați de îngeri și de Dumnezeu.
Este timpul momentelor voastre de deșteptare, de glorie, de sinceritate și de privire în oglindă. Ceea  e vedeți este ceea ce v-ați dorit? Este modelul pentru care ați venit în această viață? Dacă nu vă convine, nu vă „aruncați la coș”, nu vă respingeți. Găsiți în voi puterea de a vă accepta paternitatea a ceea ce sunteți și ați devenit prin propriile voastre alegeri. Da, voi sunteți și pentru ceea ce vedeți numai voi purtați responsabilitatea. 

Eternitatea vă aparține, așa că aveți tot timpul să vă reconsiderați opțiunile. Aveți tot timpul din lume pentru a face retușurile și reface tabloul, dacă nu vă prezintă așa cum ați dori să arătați. Dar nu vă urâți pentru aceasta ci iubiți-vă așa cum sunteți, creând, în acest fel, baza de la care puteți pleca în viitor, pentru a vă reconstrui gândirea și principiile, pentru a reface standardele pe care vi le impuneți în viitor. Da, puteți aduce modificări chiar și fizionomiei voastre, nu prin operații estetice ci prin fel de gândire, comportament și dietă. Amintiți-vă că sunteți și arătați altora ceea ce sunteți voi în interior. Sunteți ceea ce gândiți.
Este momentul totalei sincerități, în primul rând față de voi înșivă. Aveți puterea de a hotărî dacă vă doriți alt fel de a trăi și a găndi și dacă vreți să vă schimbați setul de valori.
Insistăm asupra acestor aspecte deoarece acum și numai acum vă stau la dispoziție conjuncturi excepționale de a vă reclădi ființa. Sunt momente prețioase și aproape unice în lunga viață a entităților.

 Când vă confruntați cu astfel de momente de conștientizare, deschideți-vă cartea vieții și recitiți capitolele pe care le-ați scris greșit, sau dintr-o pornire alt fel de cum ați vrea voi să fiți. Fiecare dintre voi vrea pace pură, sincronicitate, armonie si liniște ...stări care vă asigură bucuria de a trăi acolo unde sufletul vostru se simte împlinit.
Este vremea momentelor de credință și milostenie, de reamintire a ceea ce sunteți și de profundă iubire pentru întreaga creație.
Amintiți-vă, dragii mei, că ceea ce s-a produs ieri, acum este deja plecat și că insemnele trecutului rămân gravate în faptele și acțiunile voastre. Gândurile și acțiunile voastre vă definesc și amintesc altora calitatea și sensul trecerii voastre prin acestă viață. Ceea  ce urmează în perioada care vine, există acum doar ca potențialitate, adică o posibilă realitate care poate fi schimbată de alegerile pe care le faceți. Vă încurajăm să trăiți în prezent ca și cum fotografia acestui prezent va imortaliza întreaga voastră personalitate. Nu se știe ce va fi mâine, dar sigur cunoașteți forma și conținutul prezentului. Faceți ca acest prezent să fie trăinicia faptelor voastre de mâine.
Și așa este… 

SURSA: http://federazionegalatticadiluce.blogspot.it

Un comentariu: