Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

luni, 22 decembrie 2014

CHINURILE FACERII

Mesaj de la Consiliul Superior din Orion


(17 dec.2014; channeled by Holly Hawkins Marwood)
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări Dragilor.
Suntem Consiliul Superior al Orion.
Mulți dintre voi se gândesc la anul care vine, mai ales în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. La sfârșitul anului există întotdeauna o perioadă de reflecție asupra a ceea ce anul care trece a reprezentat din punctul de vedere al îndeplinirii aspirațiilor voastre. Vă propuneți, desigur, ca în anul care stă să înceapă să vă lichidați restanțele și să aveți anumite realizări. Este normal să vă doriți anumite schimbări, anumite transformări  în plan personal sau social. Sunteți conștienți că unele dintre doleanțele voastre vor fi adevărate provocări care vă vor cere un anumit efort și preocupare. Multe dintre experiențele prin care urmează să treceți nu vă sunt cunoascute, deși ele au fost cuprinse în programul vostru de viață chiar înainte de a debuta în viața voastră actuală.

Cu certitudine că în anul care începe nivelul vostru de înțelegere va cunoaște un salt datorat atât acumulărilor pe care le-ați obținut până acum cât și perioadei deosebite pe care sistemul vostru planetar o traversează. Ne referim la procesul ascensionării voastre în dimensiuni superioare, proces aflat în plină desfășurare.
Multe dintre informațiile la care nu ați avut acces până acum, vă vor fi puse la dispoziție, coroborat cu creșterea voastră în conștiință. Procesul în care vă aflați este comparabil cu cel al copilului care acumulează în fiecare moment cunoaștere și capătă noi deprinderi care-l fac din ce în ce mai adaptat la societatea și mediul în care s-a născut. În mod inerent, creșterea trece prin anumite încercări, unele discrepanțe și defazări care crează disconfort și chiar unele suferințe pasagere. În timp, creșterea accelerată încetinește iar copilul atinge vârsta majoratului. Perioada copilăriei trece în cea a adolescenței, apoi a maturității și bătrâneții. Dar viața nu se încheie aici, chiar dacă corpul fizic se destramă încet dar inevitabil. La sfârșitul vieții, fiecare ființă umană, după ce se împacă cu ideea trecerii „dincolo”, devine conștientă de existența luminiței de la capătul tunelului.
Deci, dacă sunteți în mijlocul unor turbulențe și nu puteți vedea încă lumina de la capătul tunelului, refuzați să acceptați că acest liman nu ar exista. Evoluția sufletului continuă chiar dacă nu pentru toate sufletele la fel.Tendința este însă aceeași, înaintarea nefiind în mod obligatoriu identică.
Important este ca sufletul să nu părăsească zona sa de confort și să rămână la credința că tot ceea ce a trăit i-a fost folositor și că noile experiențe, percepute ca „bune” sau „rele”, îi intersectează existența cu unicul scop de a-l perfecționa, de a-l aduce la starea de maestru. Aceasta este starea de îndumnezeire, scopul suprem al fiecărui suflet.
Cadourile vieții sunt primite de fiecare ființă cu sentimente diferite, ele creând în primitor stări de fericire sau tristețe de intensități particularizate.
Mulți dintre voi se întreabă de ce parte se află și dacă au făcut suficient pentru a spera că s-au plasat suficient de bine în ceea ce privește atingerea punctului final. 
 Dragilor, gândurile și trăirile voastre vă crează realitatea existențială. Deși mediul poate fi același, fiecare ființă îl percepe diferit, conexiunea cu ceea ce o înconjoară fiind determinantă în felul în care se raportează ființa la stările de frică, îngrijorare, plinătate, aliniere la conceptele și legile universal valabile, chiar dacă toate acestea se fac nu neapărat la modul conștientizării, adică al filtrării prin minte.
Cu cât ființa își pune mai multe întrebări și încearcă să răspundă la ele, cu atât simplifică apropierea de nivelul său de rezonanță cu Tot Ceea ce Există. 
Uneori apar sclipiri ale conștiinței care dau răspunsuri la unele întrebări aflate în portofoliul de nedumeriri ale ființei însetată de cunoaștere. Când acestea apar este bine să nu fie trecute cu vederea sau categorisite ca fiind plăsmuiri ale unei minți neliniștite. În majoritatea cazurilor ele sunt răspunsuri divine de care ființa are nevoie la un moment dat, pentru a putea lua decizii în consecință și pentru a se plia mai bine la realități.

Dragilor, scopul acestui mesaj este de a vă ajuta la o mai bună înțelegere a prezentului în care vă aflați și a vă pregăti mai temeinic pentru a face față încercărilor care vă așteaptă în perioada care urmează. Da, există o componentă numită „timp”. Uneori, timpul este perceput ca derulându-se cu o anumită lentoare, alte ori „timpul zboară”. Percepția timpului este diferită de la perioadă la perioadă și de la individ la individ. Cert este că multitudinea evenimentelor care se produc în perioada actuală dau senzația de accelerare a timpului. De fapt totul se rezumă la energie, la calitatea acestei energii și la transfigurarea ei dintr-o stare în alta. 
Așa cum unui copil îi rămân pantofii prea mici, pe măsură ce crește, tot astfel creșterea conștiinței impune o altfel de cunoaștere: mai amplă, mai cuprinzătoare.
Noi vă cerem să aveți CREDINȚĂ și ÎNCREDERE că sufletul vostru se îmbogățește și evoluează conform cu necesitățile lui, dictate de nivelul la care se află și de experiența acumulată. Cu certitudine că perioada actuală reprezintă un interval al accelerării evoluției ființei umane, prilejuită de încheierea Ciclului Cosmic.

Viitorul vă va aduce noi modalități prin care să vă accelerați evoluția și să vă creșteți conștiința. Din ce în ce vă veți adapta mai bine noilor situații și veți deveni mai fericiți, mai veseli, mai relaxați și mai intuitivi. 
 În această scurtă perioadă, până la începerea noului an, vă puteți permite să luați o pauză, să vă relaxați și, mai ales, să întrați în legătură cât mai profundă cu voi înșivă, prin meditație și contemplație.
 Fiți binecuvântați!
Noi suntem Consiliul Superior din Orion.
SURSA: http://www.akashahealingstudio.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu