Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

marți, 2 decembrie 2014

Adamus: Iluminarea este fără timp dar voi o experimentați în timp.


2 nov.2014 ; rezumat shoud                           


Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus cel suveran.

Totul in viata este despre multinivelare. Chiar si maestrii ascensionati au probleme. Dar nu le pasa.

Ceva rau s-a intamplat recent; asta e viata. Intotdeauna se va intampla cate ceva.

Adamus
Traiti aici in 3D cu oameni, cu politisti, aveti taxe, dureri de cap, rude. (rasete) Incetati sa mai indepartati problemele. 
Da, se vor imputina, dar  intotdeauna vor fi. Cred ca unora dintre voi va plac problemele pentru ca avand aceste probleme sunteti un fel de eroi, atunci cand le rezolvati. Cu aceste probleme va simtiti vii. Voi creati aceste probleme, dar ele nu sunt probleme. Si daca apar in viata voastra, uitati-va la voi cu umor. Acum sa radem de moarte. De fapt e destul de comic, nu e sfarsitul. 
Moartea e ultimul obstacol mare inaintea eliberarii. Eu am tinut multe capete sub apa pentru a simti aceasta eliberare, poate pe unii i-am tinut prea mult si au simtit eliberarea finala (rasete).
Simtiti problema pe care o aveti azi. Voi o priviti dintr-o singura fateta. Daca va uitati la ea mai atent veti observa ca acea problema e mult mai mare decat credeati. (rasete)

Si poate are legatura cu lipsa, cu boala. Frumusetea e ca sunt mai multe solutii, mai multe fatete ale problemei. Opriti-va, nu va mai impiedicati de  probleme mici! Indiferent de ce faceti in viata voastra, opriti-va pentru un moment, respirati și amintițI-vă de „ EU SUNT”.
E foarte seducator acolo unde sunteti. Intrebati-va de ce apar în viața voastră aceste probleme tampite și veți afla că din cauza oamenilor tampiti cu care lucrati. 
Nu trebuie sa faceti ceva anume, lucrurile se vor schimba.

Apoi, va veti infricosa pentru ca lucrurile se schimba și că nu puteti face fata situatiei; dar asta e o veste bună si nu trebuie sa-i faceti fata căci situatia asta e cea mai buna veste.  Nu mai trebuie sa rezolvati nimic. Totul se rezolva de la sine.

Nu ati observat ca problemele se rezolvă de la sine chiar dacă uneori oamenii mor? (rasete) 
Nu sunteti aici pentru a rezolva problemele lumii sau pe ale celor dragi. Iluminarea e fara timp dar voi o experimentati in timp.
Tobias spunea ca viitorul este trecutul vindecat. Cei care merg impreuna cu noi pe Nil, veti incepe sa va simtiti nebuni, loviți de paranoie.
Va veti intreba: „voi fi in sigurantă?” Simtiti deja acele energii.

Va intrebati: „daca iau o boala venerica?” (rasete).
Curand va retrageti in voi si aduceti acele frici in viata voastra, poate nu in realitatea asta, poate in alta realitate.

Știu, mereu spuneti: „Adamus, tu nu vorbesti niciodata cu mine cand am nevoie.” Oh, tăceti din gura, chiar vorbesc.(rasete)
 De fapt nu exista timp. Oamenii de stiinta se contrazic daca exista sau nu timp. Toti au dreptate. Oamenii de stiinta valideaza creatiile voastre. Stiinta s-a intors cu susul in jos.

O noua realitate incepe sa apara; realitate care nu e cunoscuta inca de stiintă. Nu invalideaza gravitatia, nici legile fizicii. Dintr-o data, exista mai multe principii si feluri de a trai viata.
 Fie ca realizati sau nu, sunteti la marginea vietii si asta e greu.
Iluminarea e fara timp. E acolo, e acum. Totusi, iluminarea este experimentare in timp. Sunteti deja acolo si o experimentati acum. Acesta e cel mai mareț timp pe care il veti avea pe aceasta planeta. Destul de trist, nu?

Cand treceam prin cele mai grele momente ale iluminarii, mi-as fi dorit sa fi avut un ”ȘI”. Am fost atat de „futut” (rasete); cine ar fi crezut ca voi fi atat de limitat? Acea limitare e inca acolo si voi sunteti aici si doar priviti: iluminarea e fara timp.

Nu lasati acest timp maret sa treaca fara sa radeti. Bucurati-va! Nu-mi pasa de problemele voastre, nu sunt probleme mari. 
Vor fi perspective diferite care vor fi foarte neconfortabile.  Sunt neconfortabile pentru că energiile se schimba. Pentru ca se schimba din vechiul corp.
Si mintea e putin innebunita.
Nu incercati sa va controlati, e inutil pentru ca voi ati cerut sa treceti prin asa ceva. 

As dori sa va spun o alta poveste din cartea mea de mare succes , ”Memoriile unui maestru”. 
Acum peste 300 de ani am inceput sa inchidem scolile misterelor. Era sfarsitul nostru. Am invatat sa ne schimbam cu o jumatate de dimensiune fata de realitate astfel incat oamenii sa nu ne mai vada (Nota C.M .: cred că face referirie la faptul că în acea perioadă, ființele spiritualizate și-au crescut frecvența de vibrație de la 3D la 4D, ceea ce i-a scos din percepția, inclusiv vizuală, a omului de rând.). Eram in constiinta ȘI.
Voi puteti fi simultan in timp si in afara timpului.

Maestrul a intrat in camerele studentilor, era trist.

Claus, unul dintre cei mai buni studenti, era trist, căci fusese lui sa fie in aceasta scoala; isi facea intotdeauna temele, atentie, shaumbra, (rasete), dorea sa-si facă maestrul mulțumit, atentie, shaumbra(rasete).
Claus avea multe carti pe noptiera.  Maestrul l-a intreabat ce va face cu acele carti? 
Claus: le iau cu mine. 
Maestrul: pentru ce?
Claus: voi continua sa le studiez. Nu eu am ales sa plec, tu, maestre, ai ales sa inchizi scoala.

Maestrul: Claus, iti este interzis sa iei aceste carti, nu sunt ale tale.
Claus, foarte surprins: „ce se va intampla cu aceste carti?”

Maestrul: Claus, timpul pentru studiu s-a incheiat. Tu si alti studenti ati devenit dependenti de studiu, acum e timpul sa experimentati. Da, ati progresat mult, dar gata. Uită tot ceea ce ai invatat aici, acum pleaca acolo unde se experimenteaza.
Claus: veti arde aceste carti?
Maestrul: nu, le vom duce in baruri, bordele, castele, le ascundem in speranta ca persoanele potrivite le vor gasi.Claus, e timpul sa pleci, iti dau o ultima imbratisare.

Asta l-a durut pe maestru pentru ca era sfarsitul unei ere uimitoare dar si inceputul unei alte ere.

Era timpul pentru experimentare.

Fiecare dintre voi ati avut experienta lui Claus. Vi s-a cerut sa plecati sa experimentati alegerile voastre. Si sa nu mai studiati, gata cu distragerile.
Incetati sa reluati studiul in aceasta viata, voi deja ati facut-o in alta viata.
Voi sunteți și nu sunteți iluminati.
Odata ce va relaxati e comic sa experimentati aceasta realitate. Aveti constiintă și asta e cheia pentru tot.

Constiinta poate fi temporar ascunsa de catre voi dar nu pentru eternitate. Energia poate fi luata dar constiinta e intotdeauna acolo.
Cand ati intrat in experienta acestei viați si nu numai, a fost greu acolo.
Una dintre cele mai mari probleme pe care studentul o are este sensibilitatea. Sunteti sensibili la lucruri la care inainte nu erati. Cum constiinta se reconfirmă acum, sunteti mai sensibili ca niciodata.
Eu observ cum va retrageti in voi ”oh, asta e prea mult pentru mine”.
Iar acest lucru creaza rezistenta si asta doare.
La ce sunteti sensibili zilele astea? 
Public 1: la oameni tampiti.(rasete) 
Public 2: la durerea altora. 
Public 3: la fum. 
Public 4: la zgomot. 
Adamus: sunteti din ce in ce mai sensibili mai ales la zgomotele masinilor electronice: masini de spalat, frigidere. 
Public 5: la somn, la distrageri. Nu pot dormi. 
Public 6: la copiii.(rasete) 
Adamus: la ai tai sau ai altora? 
Public 6: ambii.(rasete) 
Adamus: nu opuneti rezistenta. La ce sunteti sensibili? La shaumbra? (rasete) 
Public 7: la constiinta fricii. 
Adamus: de ce atata frica? 
Public 7: media o promoveaza. 
Adamus: toti o vor, vor drama. Eu acum am o problema: am o intalnire si deja am intarziat. (rasete) Voi intra in panica? Nu, ii voi spune partenerei ca am intarziat. ȘI, apoi nu-mi pasa! De fapt nu am nici o intalnire, am spus asta doar pentru a va impresiona.(rasete)
Și nici nu am inchis scolile misterelor dar trebuia sa va spunem ceva.(rasete) Trebuia sa va fac sa iesiti sa experimentati.
Voi sunteti acum in experienta. Nu este un test. Nu este un concurs. Bucurati-va de experienta. 
Nu puteti gresi in iluminare, puteti doar sa o intarziati. Cum vreti sa o experimentati? Nu veti putea elimina toate problemele. Nu aveti cum. Vor mai exista probleme. Veti continua să deveniți sensibili.
Nivelul de sensibilitate e mare pentru ca permiteti o cantitate mare de constiinta.
O persoana constienta nu incearca sa scape de zgomot ci il imbratiseaza. Voi nu va aflati pe acest pamant intr-o stare naturala ci in una artificiala. Imbratisati, permiteti această stare! Va veti ajusta.
Multi ati experimentat feluri de anxietate neidentificata. Si, atunci, imediat mergeti la dulapul cu homeopate. Of.(rasete)

Luati remedii homeopate pentru panica? E ca si cum ati înghițI panică pentru a pentru a scăpa de panică. De fapt va face foarte rau.
Dragii mei, constiinta voastra infloreste acum.
Asta va fi neconfortabil pentru o vreme, apoi va fi ok.
Respirati si amintiti-va cuvantul simplu ȘI. Aceasta nu este singura realitate. Apoi, amintiti-va ca totul e bine in tot ceea ce faceți.
http://alessandragrigorescu.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu