Dincolo de viață e tot viață; moartea-i doar o poartă.

luni, 24 noiembrie 2014

Am învins!

 Mesaj de la Maeștrii Înălțați
(24 nov. 2014; channeler Draven Corvis) 
 Traducere Const. Mihăilescu

Salutări,
Am revenit.
Pe planeta Pământ se produc acum evenimente extraordinare și tumultoase. Oriunde-ți arunci privirea observi parcă numai haos și distrugere.
Din fericire, dragilor, lucrurile nu sunt așa cum par.
Există o părere extinsă că lucrurile se înrăutățesc, planeta se îndreaptă spre mai rău. DAR, NU ESTE DELOC AȘA. Voi înaintați, și încă foarte rapid, dar, pentru a face loc noului trebuie, cu necesitate, să purificați totul, să limpeziți lumea voastră, să o curățați de tot ceea ce a fost clădit pe baza vechilor energii. Lumea voastră începe să se vindece. 
Metaforic vorbind, dacă te-ai tăiat la un deget și curge sânge, pentru ca rana să nu se infecteze și să se vindece, este nevoie să procedezi la sterilizarea locului, să pui un dezinfectant, și să aplici un bandaj steril. Sigur, operațiunea aduce ceva suferință, dar ea este necesară pentru ca să înceapă vindecarea. 
Asta se întâmplă și cu planeta voastră, cu mediul și lumea voastră. „Un butoi mare de peroxid” a fost turnat peste sistemul vostru planetar. 
Poți vedea și auzi cum se manifestă suferința. 
Ce puteți voi face, în aceste condiții? Trebuie să nu vă pierdeți speranța și încrederea, să înțelegeți și să acceptați că fără această purificare, noua lume în care v-ați dori să trăiți nu se poate construi. 
Lumea Nouă nu se poate ridica pe putregai. Solul pe care se clădește trebuie să fie solid, tare, curat și indestructibil. Fiecare dintre voi trebuie să se adâncească în profunzimile sale și să caute și să nu părăsească punctual său de echilibru. 

În relația cu oricine, puneți inima să vă reprezinte. Păstrați-vă calmul și sentimental de pace, nu dați curs mâniei, intoleranței și răzbunării. 
Desigur, ajutați la restabilirea spiritului de dreptate, a corectitudinii în societate, nu mai permiteți celor care v-au făcut rău, celor care au semănat discordia, să vă mai manipuleze și să vă arunce unul împotriva celuilalt. Găsiți-vă locul și preocuparea care vă aduce pace și încredere. 
Tot ceea ce faceți trebuie să fie făcut în numele binelui și al iubirii. O asemenea atitudine face să crească vibrațiile pe planetă și în trupul fiecăruia dintre voi. Condiția este să acceptați aceste energii benefice, care vindecă și înfrumusețează. 
Multe încercări ale forțelor întunecate au loc acum, când v-ați apropiat foarte mult de capătul drumului. Amintiți-vă că întunecații se hrănesc cu energiile joaselor frecvențe, singurele care le pot asigura supraviețuirea. Acțiunile forțelor întunecate sunt acum tot mai înverșunate mai insidioase și mai susținute. Din acest motiv se impune să fiți vigilenți, să nu vă mai lăsați înșelați cu promisiuni deșarte.
Demascați aceste slugi credincioase răului, înlăturați-le din posturile de conducere pe care le ocupă. 
Faceți-o însă cu calm, hotărâre și prin mijloace pașnice. Nu uitați că puterea este garantată doar de unitate. Stați cu hotărâre în lumina adevărului și nu acceptați minciuna, corupția și manipularea. Prin metodele cunoscute și de voi (n.m. meditație, consacrare și binecuvântări) trimiteți liumină celor care sunt sub controlul forțelor întunecate și celor care încă nu s-au trezit. Nu uitați că NUMAI ADEVĂRUL REZISTĂ TIMPULUI.

Dragilor, pe planeta voastră este în desfășurare în acest moment, un val, de trezire în toate domeniile. Ajutați-i pe cei care nu au ieșit încă din noaptea conștiinței. Permiteți-le și lor să vadă zorii dimineții.
O lume a iubirii și îndestulării vă așteaptă dincolo de întuneric. Merită să luptați prentru aceasta.
Umbrele nu pot supraviețui Luminii. Nu uitați că întunericul nu este altceva decât absența Luminii.
Voi toți sunteți zei și zeițe. Mulți dintre voi sunt adevărați Lucrători în Lumină deși, la modul conștient, ei nu realizează aceasta.

Luna aceasta și cea care vine reprezintă o perioadă de timp a înălțării, ale ridicării vertiginoase a frecvenței de vibrație. Este o perioadă pe care vă sfătuim să o folosiți la maximum.
Veți vedea că în timpul care a mai rămas din acest an, noi și importante evenimente vor avea loc pe planetă și în societatea umană.
Mergeți însoțiți de iubirea noastră!
Maeștri Înălțați.

Sursa: http://manifestationmiracle.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu